fbpx

SUPERVISION AF FODBOLDTRÆNERE

Et tilbud til klubber

Supervision af fodboldtrænere er faglig vejledning, støtte og refleksion.

 

Formålet er at øge kvaliteten og resultaterne til træning og i kamp.

 

Supervision fodboldkampHvorfor kan vi ikke score mål?”

“Hvad er der galt med forsvaret? vi lukker jo alt for mange mål ind” 

“Det virker ikke som om de forstår mig og mine instrukser?” 

Kender du til en eller flere af disse situationer? Det tror jeg vi allesammen gør. Det er ikke nemt altid stå med ansvaret og implementeringen af ideer, koncepter og spillestil til mange drenge eller piger samtidig med at vi gerne vil og skal vinde i weekenden. Fodboldinspirator tilbyder et sæt ekstra øjne på dig som træner, holdets spillestil eller det relationelle samspil indbyrdes.

 

Fordelene.

Der er mange fordele ved at vælge Fodboldinspirator som superviser, da jeg ikke har nogen aktier i klubben, holdet eller trænerteamet. Jeg skal ikke sætte holdet til weekenden, udarbejde og gennemføre træningen. Jeg kan fuldt ud koncentrere mig om den opgave som Du har brug. Stille dybtgående og opklarende spørgsmål til emnet, samt forholde mig neutral i forhold til magtkampe o.a.

Du får en upartisk partner på og udenfor banen, der hvis eneste formål er, at hjælpe dig med en af de ovenstående eller mange andre udfordringer, der er i dagligdagen som fodboldtræner.

 

Forløbet.

Et forløb vil indholde Supervision af valgte emne i både træning og kamp. Derudover vil det være afsat samtale og opfølgning. Alle forløb er individuelle og vil blive planlagt og udført i samarbejde med dig som træner.   Supervision U16 pigekamp

 

Forløbet kan variere efter behov. Få et uforpligtende tilbud her

 

Kontakt os

Skriv eller ring

msh@fodboldinspirator.dk

Telefonnummer til fodboldinspirator53 30 51 44