fbpx

SKILLSTRÆNING

For klubber der vil lidt mere

Komptencetræning – En effektiv og udviklende måde at forbedre Jer på.

Kompetencetræning er en træningsform, der er målrettet Jeres niveau og udviklingspotentiale og tager udgangspunkt i jeres behov som klub eller hold. I denne “specifiktræning” vil både de tekniske og taktiske kundskaber være i fokus i forhold til specifikke emner.

Hvad kan vi hjælpe med?

Skillstræningen kan tage udgangspunkt i specifikke problemstillinger i som klub eller hold står overfor eller det kan være som et ekstra tilbud til nogle af klubbens spillere.

Klubben:

Vi kan afhjælpe klubben med at skabe en struktureret udviklingsplan gennem et målrettet forløb, der har til henseende at udvikle klubbens røde tråd, gennem supervision og udvikling af trænerne, strømlinede træningsøvelser – At skabe en struktur og vision i træningen.

Vi kan også afhjælpe med mindre udfordringer som: Morgentræning, Afslutningstræning, Talenttræning, Supervision og sparring af en eller flere trænere – kontakt os på Mail for at høre mere og få et uforpligtende tilbud.

Holdet:

Det kan være svært som træner at overskue alle de fokuspunkter, man gerne vil arbejde med i holdet. I kender det sikkert, når man har fokus på at lave flere mål, lukker man tit alt for mange mål ind i den anden ende og omvendt, når man prøver at få forsvaret til at lukke ned og stå bedre, ender det med, at man heller ikke laver mange mål selv. Tiden er en tredje faktor. Man når heller aldrig alt det man har sat sig for. Vi hos Fodboldinspirator kan afhjælpe dig/jer med ovenstående problemstillinger og mange andre som I støder på i hverdagen. Vi hjælper Jer med at holde fokus på det vigtige og med at nå Jeres mål.

kompetencetræning for spillere 

 

Kontakt os

Skriv eller ring

msh@fodboldinspirator.dk

Telefonnummer til fodboldinspirator53 30 51 44