fbpx

INDIVIDUEL TRÆNING

Privat individuel fodboldtræning

Individuel fodboldtræning

Har du brug for en effektiv og koncentreret måde at forbedre dit spil på? Har du brug for en træner, der udelukkende har din udvikling for øje? Har du brug for at træne nogle helt specifikke elementer af dit fodboldspil, som du måske ikke har tid til i løbet af holdtræningen?

Hvis du kan svare ja til bare ét af de spørgsmål, er individuel fodboldtræning lige noget for dig. Med individuel træning vil du opleve en træningsform, der er målrettet dit niveau og udviklingspotentiale. I denne specifiktræning vil dine tekniske kundskaber være i fokus. Der vil være lagt vægt på mange gentagelser i træningen. Vi træner 1:1, og denne form for træning kræver en stor koncentration og lyst til at arbejde målrettet med din udvikling.

Du og Fodboldinspirator skaber en udviklingsplan for dig. I nogle tilfælde kan din holdtræner indvolveres i den konkrete handlingsplan, da træningen kan være pladsspecifik og på den måde også giver dig, som spiller en mulighed for at udvikle dig på din konkrete plads på holdet.

Træningen vil foregå på aftalte steder og tidspunkter med varighed på 4-5 kvarter.

Prisen

Det er muligt at købe klippekort på 5 eller 10 træninger. Dette giver bedst mening i forhold til spillerens individuelle udvikling.

Klippekort med 5 klip – kr. 3750 = 750 kr. pr. træning

klippekort med 10 klip – kr. 6000 = 600 kr. pr. træning

Tilkøb

Supervision af enten træning eller kamp – prisen aftales pr. gang

  • Vi kommer ud og ser en kamp/træning for at danne os et billede af, hvad spilleren har brug for i den individuelle træning

Målsætningsforløb  – prisen aftales pr. gang

  • Mål og delmål aftales ved et møde, hvor vi  sporer os ind på formålet med netop din individuelle træning

 

 

 

 

Kontakt os

Skriv eller ring

msh@fodboldinspirator.dk

Telefonnummer til fodboldinspirator53 30 51 44