fbpx

Fodbold Camps

For piger og drenge

 

 

Troelsgaards Skills Academy – kun for piger

 

Troelsgaard Skills Camp

I samarbejde med Sanne og Lotte Troelsgaard afholder vi Skills Academy – kun for piger.
 
Der vil være fokus på pigernes individuelle udvikling af  fodboldfærdigheder, hvor målet er at forbedre sig frem for, at blive sammenlignet. Weekenden byder på 5 gange skills træning, samt et indblik i hvad det vil sige, at træne elitært og være elitespiller.
 
Campen vil være kombinere, teknisk og fysisk træning med socialt samvær. Altså en camp der igennem en fokuserede træning giver et indblik i hvordan elitefodboldspillere også træner. Udover den gode træning byder Campen også på sjove aktiviteter med et socialt fokus. Vi er sikker på at pigerne vil se tilbage på disse dage med glæde og med nye venskaber.
 

Udover al den gode træning vil der være fokus på mental træning, skadesfobyggende træning, oplæg til både spillere og forældre samt test – denne gang teknisk test i Goal Station.

 
Campen laves af Michael fra fodboldinspirator i samarbejde med Sanne og Lotte Troelsgaard og afvikles i samarbejde med Rødding Pigefodbold.
 
 

Campen er både for årgang 08, 07, 06 og 05

Pigerne vil i træningen blive opdelt efter årgang, men det er ikke ens betydning med at de skal træne sammen i den gruppe hele Campen. Vi vil efter bedste evne at opdele pigerne i niveau, så alle bliver matchet og får mest muligt ud af vores coaching og fejlretning

Vi vil i de sociale tiltag arbejde videre i grupperne, men også blande dem, hvor det giver mening. Så alle pigerne får mulighed for at komme tæt på hinanden. 

 
 
Programmet eftersendes
 
 
 

Overnatning:

Vi bestræber os på at alle pigerne sover sammen i samme rum – der kan ændres på dette, da det afhænger af antal tilmeldte piger. Der vil ikke være natligt opsyn, men mulighed for at komme i kontakt med eller henvende sig til en Camp-leder hele natten. 

Alle tilmeldte får nærmere besked på den endelige sovesituation og hvad som i skal medbringe. 

 

I kan læse meget mere om selve setuppet i vores Facebookgruppe hvor I også kan følge med i nyhedslancieringen af trænere, samarbejdspartnere osv.

 

Sportmonda

Sportmonda er tøjsponsor på denne Camp

Sportmonda Skills Camp

Hvis du gerne vil udvikle dig som fodboldspiller – teknisk og mentalt.

Sportmonda

– Fodboldinspirator inviterer dig til de kommende Sportmonda Skills Camp.

I øjeblikket bliver, der arbejdet hårdt for at finde lokationer rundt om i Danmark, hvor vi kan afholde denne fede camp.

Danhostel Helsingør

 Hvad er Sportmonda Skills Camp?

De Der er mulighed for at melde sig til i 3 forskellige grupper.

Drenge 8 år – 10 år – uden overnatning

Drenge 11 år -14 år 

Piger 11 – 14 årige 

 

Fodboldtræning

Sportmonda Skills Camp er super træning med en elitær tilgang til fodboldtræningen. Der vil være fokus på Din individuelle udvikling som spiller.
Udover den individuelle tekniske træning, vil der også i træningen være fokus på skadesforbyggende træning samt funktionel styrketræning. Skills Camp er for alle, der føler sig klar til at lære og træne koncentreret.

Vi træner minimum 5 træninger i alt i små grupper på maks 10 spillere pr. træner. Vi lægger vægt på at hver spiller får en oplevelse af, at være trænet med et individuelt fokus igennem coaching og vis forklar vis pricipperne.

Vi bestræber os på at hente gæstetrænere ind, så vi kan få træning og inspiration fra alle højeste hylde, derudover vil der altid på campen være et ekstra fokus. Det kunne være mentaltræning, kostimplementering, test o.m.a.

Udover al den gode træning vil vi også sætte fokus på det sociale gennem fællesskabet udenfor banen, sightseeing, overnatningerne og meget andet.

Hvornår og hvad koster det?

Lige nu leder vi efter samarbejdskubber og lokationer, der vil være med til at stifte en eller flere af disse Camps på benene.

Prisen varierer efter indhold og setup

Der er plads til 10 i hver gruppe efter først til mølle princippet…..

Vil du vide mere om Campsene

Kontakt os

Skriv eller ring

msh@fodboldinspirator.dk

Telefonnummer til fodboldinspirator53 30 51 44