fbpx

Michael Skjold Hansen

Hjælper spillere, trænere og klubber frem i fodboldverdenen

 

Præsentationsvideo af Fodboldinspirator

Fodboldinspirator Michael Skjold Hansen fungerer som en ekstern træner, der hjælper fodboldklubber med udfordringer omkring trænermangel. Vi laver specifiktræning, beskrivelse og udførelse af klubbens “røde” tråd, supervision, inspirationstræninger og meget mere…

Fodboldinspirator v. Michael Skjold Hansen

Jeg startede Fodboldinspirator med visionen om at give inspiration og hjælp til trænere og spillere, som gerne vil fodboldspillet lidt mere.

Jeg er detaljeorienteret og arbejder også med personlig udvikling, kompetencetræning og coaching af både markspillere og målmænd igennem individuel træning, supervision og kompetencetræning.

Jeg er født i 1976, gift med Pernille, far til to skønne piger Ellen og Dagmar, uddannet folkeskolelærer med bl.a. idræt som hovedfag og er ved siden af Fodboldinspirator ansat på Lyngby private Skole som lærer

 

Spillerkarrierer

Jeg har spillet over 300 kampe på DS- og 2. divisionsniveau som målmand i bl.a. Farum Boldklub, BK Frem, Glostrup FK og Helsingør IF og Elite3000.

 

Trænerkarriere

På trænersiden har jeg, fungeret som cheftræner, assistenttræner og målmandstræner på både ungdoms- og seniorplan af kortere og længere varighed i klubber som Helsingør IF, Nivå FK og Glostrup FK, FC Nordsjælland. Taastrup FC, Hillerød GI og senest hos Lyngby Boldklub A/S.

Jeg har B-licens med eksamen plus M2 uddannet.

 

Andre poster

Jeg har også, i HGI damefodbold været tovholder på at lave klubbens fastholdelsesprofil af unge spillere. samt siddet i bestyrelsen i Elite3000 (nu FC Helsingør).

Konsulenterne hos Fodboldinspirator

Trænerteamet

Mød trænerteamet

Læs mere

 

 

 

Vedligeholdelse

Samarbejdspartnere

Vil du samarbejde med os?

Læs mere

 

 

 

Vedligeholdelse

Samarbejdsklubber

Samarbejdsklubber

Læs mere

 

 

 

 

10 + 6 =