fbpx

Morgentræning

For din udvikling

Morgentræning

Dagene bliver længere og længere, vi går mod lysere tider og hvad er bedre end at træne fodbold, mens solen står op over banerne?

 Morgentræning

Frisk resten af dagen

Træning om morgenen giver dig en følelse af at være frisk resten af dagen.

Flere undersøgelser viser, at man har nemmere ved at holde sig frisk og koncentreret, hvis man motionerer om morgenen. Hvilket er med til at øge dit fokus og indlæring. Derfor er morgentræning den perfekte start på dagen inden du skal videre i skole eller på arbejde.

Udover sundhedsperspektivet i at træne fodbold om morgenen, får du samtidig flere ugentlige træningstimer, hvilket giver dig et bedre udgangspunkt for at udvikle dig fodboldteknisk og opnå en fordel frem for dine modstandere.

 

Hvad er morgentræning?

Hvad enten du er en pige eller dreng, markspiller eller keeper, så er du velkommen til at deltage i vores morgentræning. En træning der vil have et individuelt teknisk fokus. Dvs. du vil blive udfordret på dine tekniske evner, gennem særlig tilrettelagt øvelser.

Vi træner i små grupper af 10-12 spillere for også at kunne give dig en forståelse for fodboldfunktionelle øvelser. Dvs vi vil i træningen sætte øvelserne sammen så du stadig træner med dit eget individuelle fokus, men i samspil med de andre også kan sætte det hele sammen som til en afleveringsøvelse, afslutningsøvelse eller andet.

Vi imødekommer meget gerne din holdtræners ønske, om hvilket tekniske ting han/hun mener du skal udvikle i dit spil. Vi vil gennem tæt dialog med træneren have fokus på din individuelle udvikling.

 

Hvem kan træne morgentræning?

Grupperne vil blive sat sammen i forhold til alder og ikke nødvendigvis niveau eller køn.

Gruppe 1: 8 – 9 årige

Gruppe 2: 10 – 12 årige

Gruppe 3: 13 – 15 årige

Gruppe 4: 16 + …. årige

 

Praktisk info

Vi træner en gang om ugen på Espelundens kunstbaner fra kl. 6. 45 – 7.45 (måske allerede kl. 6.30 – 7.30) Vi starter op i februar og fortsætter til og med juni måned.

Prisen er 500 kr. pr. måned. (man melder sig til for 5 mdr. af gangen) Det er en pris på ca. 120 kr. pr. træning.

Kontakt os

Skriv eller ring

msh@fodboldinspirator.dk

Telefonnummer til fodboldinspirator53 30 51 44