fbpx

Trænerteamet hos Fodboldinspirator

- hjælper dig og jer med den konkrete opgave.

Trænerteamet:Nicholas WestiNicholas Westi

Nicholas har trænet fodbold i 6 år. Han har trænet både elite- og breddefodbold. Nicholas har trænet både piger og drenge i klubber og på diverse camps inden for Fodboldinspirator, FCK og DBU’s fodboldskoler.
Lige nu træner han FCN/Farum U11 piger, og samtidige står han for skillstræning af drenge i AB Tårnby.
“Jeg blev kåret til årets træner i pigeafdelingen sidste år i fa2000”
Nicholas der har B2 licens kan bedst lide at træne piger og drenge i aldersgruppen, 10-15 år.

 

 

 

 Ronni SahlRonni Sahl

Ronni er uddannet humanfysiologi fra Københavns Universitet (Idræt), 2016 Speciale i muskelstyrke og muskelfunktion Videnskabelig assistent på Biomedicinsk institut, Panum, Tidligere fysisk træner hos U-elite Lyngby BK, 2014-2015

Ronni deltager i Camps, hvor der er fokus på fysisk træning (spring og sprint), løbeskoling, koordinationstræning o.a. Det er også muligt at bruge Ronnis kompetencer i den individuelle træning.

 

 

 

 Philip FrikkeFrikke på HG Camp

Philip er uddannet A-træner og har arbejdet i mange forskellige klubber på både på senior- og ungdomsniveau – blandt klubberne tæller både Lyngby Boldklub, BGA, BSV og HIK.

“Frikke” er pt på Færøerne, men kommer gerne til jer og træner. I kan se og læse mere om Philip på hans hjemmeside

 

 Rasmus Cyril Ellegaard

Erfaring: 15 års fodboldtrænererfaring, de sidste 5 år i Odense Boldklub som elitetræner for U12 og U13. Har træRasmus Cyrilnet alt fra U11 til U19-spillere, og indimellem haft fornøjelsen af at træne nuværende superliga- og divisionsspillere.

Uddannelse: A-licens og M2-uddannelsen. Derudover en bachelor i Idræt og Sundhed fra Syddansk Universitet. Pt. i gang med kandidaten på specialiseringen Konkurrence og Elitesport.

Spidskompetencer: Udover teknisk/taktisk fodboldtræning er mine kompetencer især træning, der forbedrer styrke, spring og sprint, samt koordination/motorik og løbeskoling. Derudover har jeg interesse for helkropskoordination, der stimulerer hjernen til at forbedre koncentrationen og indlæringsevnen. Rasmus holder til på Fyn

 Kristine Grøsfjeld Petersen

Kristine

Bachelorgrad i fysioterapi, hvor jeg bl.a. afsluttede mit studie med, at skrive mit bachelorprojekt, som omhandlede implementering af skadesforebyggende træning i fodbold. Jeg har tidligere været ansat i Lyngby BK Talent afdeling og er på nuværende tidspunkt ansat i Københavns Kommune. Jeg er selv tidligere elite fodboldspiller, men måtte stoppe karrieren netop pga. en skade. Hvilket har vakt min interesse for, at arbejde med skadesforebyggende træning og sportsfysioterapi.

Kristine bliver brugt i forbindelse med individuel træningsplanlægning, skadeforbyggende som skadesbehandlende og på Fodboldinspirators Camps rundt om i landet. Det er muligt at købe et personlig skræddersyet program, som hjælper dig videre ovenpå en skade, eller har skadesforbyggelse som fokus.

 Mikkel Drexel

Mikkel Drexel

Mikkel er 42 år og har spillet Superliga og 1. division for klubber som Køge Boldklub, Esbjerg fB, Lyngby Boldklub og AB. Mikkel arbejder igennem Fodboldinspirator med både ungdoms- og seniorspillere. Mikkel er vores faste målmandstræner på diverse Camp.

Mikkel er meget detajle orienteret og kan lyn hurtig spotte de træningsområder, der vil skærpe dig og gøre dig til en bedre keeper. Mikkel er til dagligt træner på FCK Skills.

 

 

 Mikki Nielsen

Mikki Nielsen“Vil du gerne blive skarpere i dine afslutninger?”

Som 17 årig fik jeg muligheden for at leve af min fodbold, da jeg blev tilbudt kontrakt af Herfølge Boldklub. Efter 3 år i Herfølge i 1. division blev det til klubberne Slagelse, Søllerød Vedbæk og til sidst HIK i 2. division. 

Min træning vil bestå af flere elementer, der skal tilpasses den enkelte spiller. 

Dette er eksempelvis: 

Afslutning stående i felt – Positionering og afslutning efter indlæg – Dybdeløb og afslutningen – Rygradsafslutninger, der tager afsæt i målmandens placering i den givne afslutningsposition – Afslutning på førsteberøring – Afslutning på andenberøring – Afslutning med høj og lav puls – Løb i blind vinkel 

“Min erfaring og viden i at score mål, vil jeg gerne give videre igennem øvelser og coaching med den enkelte spiller. Jeg mener det vigtigste for at blive en bedre fodboldspiller er at sætte sig mål: Hvad er det jeg vil blive bedre til? Og herefter arbejde målrettet mod det.”Nicolaj Konnerup

Jeg er en glad 20 årlige gut der elsker at være ude i det store og lille felt, som målmand og vil derfor gerne ud for hjælpe unge mennesker til at blive bedre, som målmand. Jeg har i al min tid stået på mål, hvor jeg har erfaret mine egne kompetencer gennem træning med forskellige målmandstrænere samt kurser jeg har taget.
Ud fra mig kan i forvente:
– Disciplin i træning, engagement, kommunikation mellem forældre og spiller samt planlægning af den enkelte målmand.
Hvad jeg forventer af spillere:
Nicolaj har spiller U17 og U19 bold på divisionsniveau i henholdsvis Vejgaard og Gistrup  

 Martin Vestergaard Jensen

Jeg har B-licens i DBU • Jeg har pt. været fodboldtræner i 7 år. Jeg har træner både piger og dreMartin Vestergaardnge på forskellige niveauer – både mere elitært og breddeniveau.

Lige nu er jeg træner for U18 Piger i FC Skanderborg, hvor vi pt. har to 11-mands hold. Her har jeg været træner igennem snart tre år. • Udover at være træner i FC Skanderborg, sidder jeg også i pigeudvalget i klubben, hvor vi står for den sportslige udvikling af pigerne.

Har de seneste fem år været træner på DBU’s fodboldskoler hver sommer • Har været træner på Elite Camp på BGI Akademiet Spillererfaring: • Jeg har selv spillet fodbold siden jeg kunne gå, og er vokset op i en familie, hvor min far har været elitetræner. De seneste år har jeg droslet helt ned for min egen fodbold for at satse 100% på trænervejen.

Jeg er til daglig bosat i Aarhus • Jeg læser kommunikation på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole

Jeg er meget anerkendende i min tilgang til spillerne, fordi jeg tror på og har erfaring med, at de bliver motiveret og engageret ved at blive set, hørt og forstået på den rigtige måde”.Jeg er interesseret i at skabe dygtige fodboldspillere ved at give dem viden, metoder og tekniske færdigheder, så de får fyldt deres værktøjskasse med redskaber de kan bruge fremadrettet.Torben Ahle

Torben er 32 år og har en A-licens og M1-uddannelse bag sig. Han har trænet elite- og breddefodbold fra U11-19 samt senior, såvel på drenge- og pigesiden. Han har 16 års erfaring som træner i klubber som bl.a. Silkeborg IF og Herning Fremad og har senest trænet ungdomsfodbold i FC Midtjylland. I sit civile er han uddannet folkeskolelærer med speciale i idræt.
Torben er detaljeorienteret, målrettet og har en stærk passion for at udvikle den individuelle spiller i den rigtige retning. Han holder til i det midtjyske og et også tænk ind i vores Camp-setup.