fbpx

Nye samarbejdspartnere søges

Fodboldinspirator søger hele tiden nye samarbejdspartnere, der kan fremme både Jeres firma og Fodboldinspirator position både indenfor og udenfor banen.

Et partnerskab med Fodboldinspirator bygger på gensidig respekt og aftalen evalueres løbende så begge parter føler sig godt tilpas.

Er du interesseret i at vide mere om et partnerskab med Fodboldinspirator? Så send mig en mail på msh@fodboldinspirator.dk

Samarbejdspartnere:

Sportmonda

Sportmonda

Vi er alle enige om, at det er fedt at skille sig ud som hold. Dette gælder både via præstationen på banen, men ligeledes via holdets tøj og udstråling. Disse ting kan være med til at sende et signal om seriøsitet og ikke mindst sammenhold. Vi mener man bør være både glad og stolt, når man trækker sin holdtrøje over hovedet. Det er derfor de følelser vi stræber efter at være med til at skabe!

Vi er en ung virksomhed der primært beskæftiger os med salg af sportstøj med tryk. Dette indebærer blandt andet salg af holdsæt til fodboldklubber, løbetrøjer til virksomheder og spilletrøjer til gymnasiehold. Vi vil gøre op med de kedelige holdsæt på de danske sportsbaner og startede denne mission i foråret 2013.


Fodboldfabrikken

Fodboldfabrikken KBH

På Fodboldfabrikken har du mulighed for at afholde forskellige events.
Alt fra firmaevents med 500 personer til
Børnefødselsdage med klassen & polterabend.


Quickplay rebounder

Quickplay

Fodboldtræning har aldrig været mere spontan og nemmere. Supplerer en rebounder med vores fodboldmål, som er tilgængelig i fem forskellige størrelser, har du et optimalt “træningsanlæg” og mulighed for at skabe mange forskellige fodbold øvelser i klubben, hjemme i haven eller på ferien. Vælg mellem vores produktkatergorier PRO & PLAY


Dansk Trænerformidling

Dansk Træner Formidling

Dansk Træner Formidling er et rekrutteringsbureau, som formidlinger trænerjobs i Danmark.  Det er de enkelte klubber som hyrer os, når de skal finde veluddannede engageret trænere, som arbejder professionelt med trænergerninger. Det gør vi med udgangspunkt i database med mere end 400 aktive trænere.

Vi arbejder med klubber fra 1. division og ned til Serie 3, samt U 17, U 19 og U 21. Vi rekruttere til 1. hold.


 

Keepergear produkter til målmanden

KeeperGear

Hos KeeperGear er det vigtigere at kundens slut produkt er af en kvalitet vi kan stå inde for. Hvert enkelt produkt på vores hjemmeside har vi haft i hånden og testet inden vi ligger det ud til salg.