fbpx

Fodboldinspirator logo

Fodboldtræner?
Er det ikke noget, man er for et hold i en klub?
Kan man også være individuel fodboldtræner? Og så endda privat?

Før jeg besvarer på ovenstående spørgsmål, vil jeg starte fra begyndelsen, og med hvor ideen egentlig til Fodboldinspirator egentlig opstod. Ja ja, firma og firma er måske så meget sagt, for på det tidspunkt det kun en tanke. Det var i starten af 2012, da jeg blev far for anden gang og min karriere som træner for Taastrup FCs 3F-ligahold sluttede. På trods af relativ stor succes. Nogle måneder senere ringede telefonen og det var min tidligere assistenttræner fra Taastrup FC. Han havde en forespørgsel om inspiration til nogle specifikke øvelser……. Frøet var sået og idéen begyndte så småt at tage form.

God start

Tanken blev til handling og over tid blev firmaet Fodboldinspirator en realitet. Firmaet blev formet og modelleret igennem en del år, indtil jeg sprang ud i det som 100% selvstændig i sommeren 2015 og hvilken start jLyngby Boldklub logoeg fik. Jeg blev skudt afsted med spændene opgaver:

  • et 14 dages vikariat hos Superligaklubben Lyngby Boldklub, hvor opgaven bestod af målmandstræning.
  • en tur til Finland og New Nordic Tournament med det færøske U17 landshold som en
    del af trænertemaet.

Ovenstående er to opgaver som fuldt ud beskriver hvad Fodboldinspirator bl.a. kan hjælpe klubberne med. Derudover har opgaverne været af forskellig karakter, hvor alt fra individuel træning af både drenge og piger til afholdelse af camps og andet har givet næring til at fortsætte udviklingen. Så kan man være ’privat individuel fodboldtræner’?

Ny inspiration

Ja! Fodboldinspirator kan fungere som privat fodboldtræner, hvor fokus fx ligger på at forbedre unge piger og drenges fodboldfaglige kompetencer gennem individuel specifik fodboldtræning, coaching på banen og diverse camps. Udover målmandstræning tilbyder jeg også min viden og hjælp til klubber, der står med udfordringer i større eller mindre grad på og udenfor banen.

For mig og mit firma er der jo altid plads til forbedringer, yderligere inspiration og udvidelse af netværk og samarbejdspartnere. Derfor kigger jeg altid på muligheder for at forbedre konceptet, udvide konsulentteamet eller vores geografiske omkreds. Sidstnævnte bedst illustreret ved at jeg i samarbejde med fodboldklubben Skibet IF – nær Vejle, har stablet to camps for både piger og drenge i august på benene. Se mere nedenstående.

Skibet IF Fodbold CampsSkibet IF

Camp for U8 – U10 afholdes i weekenden den 5. – 6. august 2017

Campen henvender sig til de spillere, der gerne vil udvikle deres fodboldmæssige kvaliteter så som bevægelsesmønstre, finter, udfordringer og koordination.

Camp for U10 – U14 afholdes fra fredag d. 11. august til søndag d. 13. august 2017

Campen henvender sig til de spillere, der er læringsparate og gerne vil udvikle deres kompetencer gennem individuel læring. Der vil udover teknisk træning være fokus på skadesforbyggende træning og løbeskoling.

Se udbuddet af vores camps på – https://fodboldinspirator.nemtilmeld.dk/

Ny samarbejdspartner?

Har du en ide til, hvordan jeg kan udvide min og Fodboldinspirators horisont enten via et samarbejde, afholdelse af camp eller andet, der er til gavn for udviklingen af konceptet, jeres klub eller af unge drenge og pigers udvikling, så kontakt mig endelig for en uforpligtende snak på msh@fodboldinspirator.dk

Sportmonda

Sportmonda er camp- og tøjsponsor hos Fodboldinspirator